Vetegräsjuice

1011135_607742525916184_1179652412_n

vetegräs

Vetegräs tillverkas från gräs som vuxit ut vetekorn. Notera dock att produkten inte innehåller varken vete eller gluten utan är en grön juice som tas dagligen i 30ml portioner. Vetegräs är en potent dryck med detoxande och helande egenskaper och har använts under många årtionden inom alternativ hälsovård till att bota och lindra autoimmuna tillstånd, korrigera immunförsvars problem och nutritions inbalanser, hämma cancer tumörer i sin tillväxt och för att hålla kroppen frisk och optimerad vad gäller näringsämnen. Vetegräs är packat med vitaminer, mineraler och enzymer. Det innehåller även klorofyll som av många anses mycket effektivt i att förbättra kvaliten av blodet och öka tillverkningen av röda blodkroppar. I många länder tex USA och även England har vetegräs länge varit ett populärt tillskott för många. I Sverige finns ett växande intresse för alternativa hälsoprodukter och vetegräs i pulverform säljer i dessa där i stor grad i Sverige. Detta är dock så vitt vi vet den första färskpressade varianten på den svenska marknaden.
Som återförsäljare av Squeeze Juice vetegräs har du mycket flexibilitet i hur och till vilket pris du säljer vetegräs påsarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>